پایدارسازی گود

پایدارسازی گود ، فرایندی بسیار مهم در اجرای ساخت و ساز است. این عملیات از جان و مال افراد در مناطق گودبرداری، محافظت می کند. پایدارسازی گود ، ضروری است و به افزایش استاندارهای پروژه به شدت کمک می کند.برای آنکه دیواره های گود، که در عملیات گودبرداری ایجاد شده، دچار ریزش نشود؛ پایدار سازی گود انجام می شود. در انجام این عملیات ساخت و ساز ، علاوه بر حفظ دیواره های گود، از ریزش ساختمان های اطراف گود نیز پیشگیری می شود. شرکت عالی سازان مجری پایداری سازی گود ، آماده همکاری با کارفرمایان گرامی است. برای آنکه پروژه خود را به کارشناسان و مهندسان فوق حرفه ای عالی سازان، بسپارید، اطلاعات خود را در فیلد زیر وارد نمایید تا در اسرع وقت با شما تماس گرفته شود.

دریافت مشاوره رایگان

جهت دریافت مشاوره از تیم متخصص عالی سازان فرم درخواست مشاوره را تکمیل نمایید

سوالات متداول  پایدارسازی گود

Alisazan F&Q

    بهترین روش برای پایدارسازی گود چیست؟

    روش های مختلفی برای پایدارسازی گود وجود دارد. هر روش مزایای خاص خود را دارد، بهترین روش پایدارسازی گود، کاملا به پروژه شما بستگی دارد، عرض گود، عمق گود ، حساسیت منطقه، سطح آب زیرزمینی و… در انتخاب روش پایدارسازی، بررسی می گردد و بهترین روش برای شما انتخاب می شود.

    چگونه مطمئن شوم بهترین روش برای پایدار سازی گود را انتخاب کرده ام؟

    شما می توانید با کارشناسان خبره ما مشورت کنید و از انتخاب بهترین روش با توجه به شرایط پروژه خود مطمئن گردید. مشاوره شرکت عالی سازان، کاملا رایگان انجام می گیرد و گامی برای کسب رضایت شما است.

نقش نیروهای مقاوم در پایدار سازی گود

نقش ایمنی پایدار سازی گود، بر کسی پوشیده نیست.از آنجا که گودبرداری در مناطق مسکونی و تجاری، خطرات احتمالی بسیاری دارد؛ پایدارسازی گود انجام می شود تا این خطرات به حداقل برساند و از جان افراد محافظت کند. همچنین این عملیات، ایمنی محیط کار را فراهم می آورد تا مهندسان ، کارشناسان و کارگران به نحو احسن وظایف خود را انجام دهند.

انتخاب بهترین روش برای پایدارسازی گود، مهم است و باید به شکلی تخصصی صورت گیرد. پایدارسازی گود روش های متعددی مانند میخکوبی، سپرکوبی، خرپایی، مهارکششی، تاپ دوان، دیوار برلینی و... دارد.

اهمیت پایدارسازی گود پیش از این بیان شد، برای آنکه با عملیات پایدارسازی گود بیشتر آشنا شویم، لازم است، نیروهای گود را بشناسیم.

پس از آنکه عملیات گودبرداری انجام می گردد، یک دیوارۀ قائم به وجود می آید، در این دیواره دو نیرو با هم مقابله می کنند.

نیروی مقاوم: نیرویی که پایداری گود را حفظ می کند و در نتیجه ریزش گود اتفاق نمی افتد.

نیروی محرک: همانطور که از نام این نیرو پیدا است، با تحرکات، به لرزش دیواره ها دامن می زند و در نتیجه گود، ریزش می کند.

عملیات پایدارسازی گود با این هدف انجام می شود که نیروهای مقاوم را تقویت کند و نتیجه نبرد بین نیروهای مقاوم و نیروهای محرک ، به پایداری گود بیانجامد. در صورتی که پایدارسازی گود ، به خوبی صورت نگیرد ، نیروهای محرک قدرت می گیرند و گود، فرو می ریزد.

شرکت عالی سازان عرش کارمانیا ، با تیم متخصص و مجرب خود، در تمامی امور ساختمانی همراه شما گام برمی دارد. برای انجام استاندارد پایدارسازی گود، می توانید پروژه خود را به این شرکت برسانید و بهترین نتیجه را کسب کنید.

وبلاگ عالی سازان

Alisazan Weblog

مقاله ای مرتبط با این خدمت یافت نشد

مشاهده همه

اولین دیدگاه را بنویسید

درخواست خدمات عالی سازان

جهت در خواست خدمات فرم زیر را تکمیل نمایید

"*" indicates required fields

درخواست مشاوره رایگان از  عالی سازان

جهت دریافت مشاوره رایگان فرم زیر را تکمیل نمایید

"*" indicates required fields